Arrenca el CORDEVI amb la Fira ramadera de la Pobleta!

 Arrenca el CORDEVI amb la Fira ramadera de la Pobleta!

Aquest cap de setmana s’inicia el programa d’activitats CORDEVI 2021.

El festival comença amb una fira de llarga tradició: la Fira Ramadera de la Pobleta. Un esdeveniment que agrupa un petit mercat firal, on es poden trobar parades d’artesania i productes agroalimentaris, i mostra de bestiar lligada a activitats i concursos diversos.

Els esdeveniment comencen divendres amb la Jornada tècnica La llet i els formatges del Pallars (Organitzada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural)

El dissabte hi haruà demostracions d’oficis, exposicions i jocs infantils i l’acte destacat que és el 7è Concurs Comarcal de Cavall Pirinenc Català. A més, a la tarda, Ricard Torres oferirà una xerrada i demostració de Treball amb gossos pastors.

Diumenge, es celebrarà el concurs de Vaca Bruna dels Pirineus i Mostra i mercat d’altres races (vaques de raça bruna dels Pirineus, llemosina, salers, xarolesa)

Us recomanem que consulteu el programa complet i els detalls aquí: FIRA RAMADERA DE LA POBLETA i us inscriviu a les activitats que ho precisen.

A banda, per completar la jornada, res millor que un bon àpat km0 en un dels restaurants del poble, en aquest cas menús típics de fira que incorporen girella, cap i pota de corder i postres de músic. Podeu consltar la seva oferta detallada al llibret CORDEVI – MENUS DE KM0