Com arribar al Festival Cordevi

Les activitats CORDEVI tenen lloc en diferents indrets del Pallars. 

A més dels productes i els seus elaboradors, el festival és una oportunitat única per descobrir la màgia dels paisatges pallaresos.

T'hi esperem!

L’empresa ALSA té un servei regular des de l’Estació d’Autobusos de Lleida i des de l’Estació del Nord de Barcelona amb parada a Tremp i altres municipis. Consulteu horaris a la web oficial d’ALSA.

Agafeu el tren fins a l’estació Lleida Pirineus i després el Ferrocarril de la línia de la Pobla de Segur. Consulteu horaris a la web de FGC.

Els dissabtes fins a finals d’octubre també hi ha actiu el Tren dels Llacs. Consulteu els horaris a Tren dels Llacs 

Els dos serveis tenen parada a Cellers, Guàrdia de Noguera, Palau de Noguera, Tremp, Salàs i la Pobla de Segur.

Des de Lleida

Sortiu de Lleida direcció Balaguer per la C-13 que porta a Tremp. Fins a Tremp trigareu aproximadament 1h15′

Des de Barcelona

Sortiu de Barcelona per l’Avinguda Diagonal, agafeu l’A-2 i a l’altura de Cervera la L-303 fins Agramunt. A la sortida, la C-14 porta fins a Artesa de Segre. Creuant el poble seguiu l’indicador de Tremp. Fins a Tremp trigareu 2h25′ aproximadament.

Des de Girona

Agafeu l’eix transversal fins a la sortida de Calaf i continueu direcció Andorra. Sortint de Ponts agafeu direcció Tremp. Fins a Tremp trigareu prop de 3h.

Des d’Andorra

Conduïu fins a la Seu d’Urgell i agafeu l’N-260 que porta al Port del Cantó i Sort. Des de sort, continueu per la N260. Fins a Tremp trigareu prop de 2h.