Els vins del Pirineu en una web!

 Els vins del Pirineu en una web!

Moltes de les referències que hi apareixen es tastaran al llarg del nostre festival, ja els conèixes?

Quinze cellers de les comarques de l’Alt Pirineu i Aran formen part d’un projecte liderat pel programa de l’Ajuntament de Tremp Al teu gust aliments del Pallars (ATGPallars), per contribuir al posicionament dels vins pirinencs a la restauració.

El contingut i la imatge de la web es va debatre amb el sector i el resultat es tradueix en la proposta que avui es presenta i de la que destaca:

  • La frescor, vinculada a la joventut dels cellers i que alhora permet introduir a l’imaginari col·lectiu la idea també nova que “al Pirineu també es fa vi”. Per aconseguir transmetre aquesta idea, s’ha comptat amb la participació del fotògraf especialista en vins Gilbert Bages (@dinkinmoderation) i del poeta Josep Pedrals.
  • La professionalitat i la qualitat dels vins del Pirineu, un aspecte que s’ha treballat amb la periodista i sommelier Ruth Troyano, que ha elaborat els textos que acompanyen les presentacions de cada celler i vi.
  • La posada en valor del paisatge pirinenc i dels seus contrastos, a través de les fotografies del trempolí Jordi Peró.

Un dels aspectes més diferencial d’aquesta nova web, és la incorporació d’un “recomanador pallarès”. Es tracta d’un joc en clau d’humor i “bonrotllo” que convida al consumidor final a decantar-se pels vins del Pirineu tant des de casa com des de la taula del restaurant.

La presentació va tenir lloc a Casa Montoliu 1903, un establiment ubicat al centre històric de Tremp, especialitzat en vins i que disposa d’un espai de tast i de compra on tenen un paper destacat els vins del Pallars i que a més serà un dels espais que acolliran activitats CORDEVI!