La Pobla escalfa motors per a la primera edició del “Vianda”

 La Pobla escalfa motors per a la primera edició del “Vianda”

La Pobla de Segur organitza un dels esdeveniments firals que formen part del CORDEVI. 

Es tracta del festival Vianda, que pretén potenciar el producte local i de proximitat i en aquesta primera edició la protagonista serà l’hamburguesa.

L’ajuntament de la Pobla està ultimant els darrers detalls per poder celebrar aquest setembre la primera edició Vianda, una proposta gastrofestiva que tindrà l’hamburguesa km0 com a gran protagonista. L’esdeveniment serà el 24 de setembre, a la Serradora i l’espai del voltant i és l’esdeveniment que dona el tret de sortida al Festival Gastronòmic del Pallars, el CORDEVI.

En la seva primera edició, el festival es concentrarà tot en un sol dia, dissabte, i s’hi celebrarà des d’un esmorzar fins actuacions musicals i infantils, passant per demostracions de cuina i diferents tasts gastronòmics. Aquests dos últims elements, de fet, seran el plat fort de la jornada: un showcooking a càrrec de Marc Ribas, el cuiner més famós de Catalunya gràcies al programa d’èxit Joc de Cartes de TV3, i l’Espai Brasa, un moment en què el públic podrà comprar directament als productors carnis locals les hamburgueses que hauran preparat i cuinar-les ells mateixos a la brasa.

Aquest projecte va nèixer el 2020 però va quedar forçosament paralitzat per la pandèmia de la COVID-19. Enguany, el consistori prepara una jornada que s’espera que sigui un èxit tant per la participació com per la satisfacció de tots els productors i artesans agroalimentaris presents perquè any rere any.

Més informació a www.lapobladesegur.cat