Cuinatast amb productes del Pallars a càrrec de Clàudia Gozzi i Jaime Bes de restaurant El Raier

El cuinatast és un espai d’aprenentatge i gaudi de la cuina. Els cuiners conduiran la sessió on es  treballaran receptes amb productes de proximitat que els assistents tastaran al finalitzar. La durada prevista de l’activitat és de 4 hores.

Aquesta sessió la conduiran Clàudia Gozzi i Jaime Bes, propietaris i cuiners del restaurant El Raier de la Pobla de Segur.

Preu: 15 euros, inclou una degustació dels plats elaborats durant la sessió

Lloc: Espai Taller de la Pobla de Segur ( Prolongació, Carrer Raiers, 4, baixos)

Entrades a: Pallars Click

Un dels ingredients que es farà servir en el decurs del taller, és el Safrà del Pallars. Les persones interessades poden visitar la plantació en floració el mateix dia a les 16.30h. Interessats, contactar a través de correu electrònic: alteugust@tremp.cat

Speaker

  • Data : 09 nov. 2022
  • Hora : 18:00 - 22:00 (UTC)
  • Municipi: La Pobla de Segur

Afegir al vostre calendari