Cuinatast amb productes del Pallars a càrrec de Clàudia Gozzi i Jaime Bes de restaurant El Raier

El cuinatast és un espai d’aprenentatge i gaudi de la cuina. Els cuiners conduiran la sessió on es  treballaran receptes amb productes de proximitat que els assistents tastaran al finalitzar. La durada prevista de l’activitat és de 4 hores.

Aquesta sessió la conduiran Clàudia Gozzi i Jaime Bes, propietaris i cuiners del restaurant El Raier de la Pobla de Segur.

Preu: 15 euros, inclou una degustació dels plats elaborats durant la sessió

Lloc: Espai Taller de la Pobla de Segur ( Prolongació, Carrer Raiers, 4, baixos)

Entrades a: Pallars Click

 

Speaker

  • Data : 09 nov. 2022
  • Hora : 18:00 - 22:00 (UTC)
  • Municipi: La Pobla de Segur

Afegir al vostre calendari

Esdeveniments relacionats

Formació i jornades tècniques
Tremp

Curs de cuina amb corder i bolets

El cuiner i formador trempolí Oriol Pallarès ofereix

Activitat familiar Excursions
Isona

Sortida guiada al bosc

La micòloga Laia Rivas, viceptesidenta de la Societat

Activitat familiar Formació i jornades tècniques
Tremp

Sortida al bosc per a la recollida i identificació de bolets

En el marc de les XXI jornades micològiques

Fires
Sort

Fira de tardor i concurs morfològic nacional d’ovella de raça xisqueta

Consulteu el programa sencer a www.sort.cat

Experiències gastronòmiques
Molí de l'Oli - La Pobla de Segur

Sopar de l’oli del Pallars al Molí de l’oli

Us proposem un sopar molt especial on els