Cuinatast amb productes del Pallars a càrrec de Kenya Nakamura i Anna Perayre del restaurant Wagokoro Pirineu

El cuinatast és un espai d’aprenentatge i gaudi de la cuina. Els cuiners conduiran la sessió on es  treballaran receptes amb productes de proximitat que els assistents tastaran al finalitzar. La durada prevista de l’activitat és de 4 hores.

Aquesta sessió anirà a càrrec de Kenya Nakamura i Anna Perayre del  restaurant Wagokoro Pirineu.

Preu: 15 euros, inclou una degustació dels plats elaborats durant la sessió.

Lloc: Espai Taller – La Pobla de Segur ( Prolongació, Carrer Raiers, 4, baixos)

Entrades a: Pallars Click

Etiquetes

Formació Km0 Octubre

Speaker

  • Data : 06 oct. 2022
  • Hora : 18:00 - 22:00 (UTC+0)
  • Municipi: La Pobla de Segur

Afegir al vostre calendari

Esdeveniments relacionats

Formació i jornades tècniques
Tremp

Curs de cuina amb corder i bolets

El cuiner i formador trempolí Oriol Pallarès ofereix

Tremp

Conferència de les XXI Jornades Micològiques del Pallars Jussà

"Com afectarà el canvi climàtic a la producció

terreta t prohl
Activitat familiar Experiències gastronòmiques

Jornada micològica a la Terreta

L'associació pel patrimoni de la Terreta organitza aquesta

Llessui (Sort)

Menja’t les estrelles

Caminada de 2h30 de dificultat fàcil, cal portar

Concerts i espectacles Experiències gastronòmiques
Isona

6è Boletast

Tast de cerveses artesanes i productes de proximitat