Esdeveniments
El programa del CORDEVI és divers i incorpora activitats per a diferents públics. Enguany hi trobareu diverses propostes culturals acompanyades de tastos de productes que van des del vi fins la carn de corder i la girella, passant per altres embotits tradicionals, mel, formatges, pans i coques, l’oli d’oliva, les cerveses i els licors, etc.
ESTEM ACABANT DE CONFECCIONAR EL PROGRAMA
Setembre
Jornada tècnica amb Ada Parellada
En el marc del festival Vianda de la Pobla de Segur tindrà lloc un taller de cuina a 4 mans amb l’Ada Parellada acompanyada amb xefs del Pallars.
Cuinem Talent – Formació per a professionals
Aquesta sessió del cicle Cuinem Talent la conduirà Mariano Gonzalvo, de Lo Paller del Coc (Surp) i porta per títol “Els menuts. La cuina més visceral”, la dedicarem a aquestes parts menys nobles dels animals, riques en nutrients i amb moltes possibilitats a l’hora d’explorar noves fórmules gastronòmiques. Més informació i inscripcions a www.alteugust.com
Concert d’obertura del festival amb Koko-Jean & The Tonics
Koko-Jean & The Tonics us proposa el millor de quatre móns musicalment diferents en una bomba plena de soul, ritme i groove. La banda està formada por Koko-Jean, Anton Jarl, Victor Puertas i Dani Baraldés, quatre dels músics més aclamats per la crítica de l’escena barcelonina. Lloc: Pl. Capdevila de Tremp. Obertura de portes a […]
Caminada de pastor
Caminada amb sortida des de l’esglèsia de Biscarri fins al poble vell. De camí coneixerem el ramat de casa Vicenç. Després esmorzar. Cal portar roba i calçat aptes per caminar i aigua. Tastarem vins del celler Xic’s de Cal Borrech i productes de Carns Monsó i Forn de pa Constante. Preu: 10€ adults. 5€ infantil. […]
Octubre
Apertiu i màgia amb Màgic Cambras
Màgic Cambras, un artista versàtil i àgil comunicador que ens presenta el seu nou espectacle. Una proposta dirigida al públic familiar per riure i gaudir de l’impossible, que a la vegada convida a reflexionar sobre la veritable màgia. La màgia de la vida, aquella que a vegades oblidem, la que s’amaga en les petites coses […]
Jornada “Estratègies per reduir el malbaratament alimentari a la restauració”
Jornada tècnica que s’emmarca en el cicle de jornades de Restauració responsable i que organitzen els ajuntaments de Tremp i Sort a través dels seus programes Al teu gust, aliments del Pallars i Sobirà Dinàmic, amb l’assessorament i l’expertesa de Fundació Alícia. Més informació a www.alteugust.com
Viniversa “Transició energètica sense deixar ningú enrere”, amb Marta Garcia París
Les viniverses són espais de reflexió i diàleg sobre temes d’actualitat. Conversarem amb experts per conèixer com veuen el futur i com creuen que podem millorar-lo de manera individual i col·lectiva. Marta Garcia París (Tremp, 1982) és ambientòloga. Màster amb energies renovables i eficiència energètica, treballa per promoure una transició energètica justa des de l’Associació […]
Art, música i tast a la Vall de Barcedana
Començarem aquesta activitat amb una passejada a la vinya del celler Miquel Roca, l’artista Ruseta Sà ens ensenyarà les tècniques de l’aquarel·la botànica a partir del elements de la vinya, serà un taller pràctic i experiencial per a infants sols o per a que el gaudeixin amb els pares. La trobada acabarà amb un concert […]
Cuinem talent – Formació per a professionals
Aquesta sessió del cicle Cuinem Talent la conduirà Mariano Gonzalvo, de Lo Paller del Coc (Surp) i porta per títol “La cuina del curry”. Més informació i inscripcions a www.alteugust.com
Aperitiu i música a la vinya del Terrer de Pallars
El celler Terrer de Pallars converteix la seva vinya en l’escenari d’Itsasgorak, on podreu gaudir de la seva música i els vins de la Núria, maridats amb productes L’activitat inclou tast de vins de Terrer de Pallars amb productes de Carnisseria Castilló de Tremp. Trobada a l’encreuament d’Orcau. Preu adults: 15 euros, infantil de 4 […]
Taller d’il·lustració botànica: el vi.
En el marc de la Fira del Mostillo de Llimiana, us oferim un taller per a infants i adults per gaudir de l’aquarel·la a partir de pigments naturals vinculats a la temàtica de la fira, en aquest cas el most i el vi. Conduirà el taller l’artista local Ruseta Sà. Activitat gratuïta. Lloc: Fira del […]
Jornada “Els productes de proximitat, la clau de la sostenibilitat”
Jornada tècnica que s’emmarca en el cicle de jornades de Restauració responsable i que organitzen els ajuntaments de Tremp i Sort a través dels seus programes Al teu gust, aliments del Pallars i Sobirà Dinàmic, amb l’assessorament i l’expertesa de Fundació Alícia. La sessió tindrà lloc al Restaurant All negre, de Montardit de Baix (Pallars Sobirà) Més informació a www.alteugust.com
Cuinatast amb productes del Pallars a càrrec de Mariano Gonzalvo de Lo Paller del Coc (Surp)
El cuinatast és un espai d’aprenentatge i gaudi de la cuina. Els cuiners conduiran la sessió on es treballaran receptes amb productes de proximitat que els assistents tastaran al finalitzar. La durada prevista de l’activitat és de 4 hores. Aquesta sessió la conduirà Mariano Gonzalvo, propietari i cuiners de Lo Paller del Coc, de Surp […]
Viniversa a micro obert entre Vanesa Freixa i Toni Massanés
Les viniverses són espais de reflexió i diàleg sobre temes d’actualitat. Conversarem amb experts per conèixer com veuen el futur i com creuen que podem millorar-lo de manera individual i col·lectiva. Vanesa Freixa (Rialp, 1977) es dedica a la creació artística, a la divulgació i també a la generació de pensament crític al voltant de la […]
Aperitiu amb humor a les antigues Adoberies
Pere Hosta presenta el seu espectacle dis_order, un oficinista que ha vingut a canviar el món o com a mínim a fer-nos riure. Tastarem vins del celler Vila Corona i productes de la carnisseria Fondevila. Entrades: https://www.pallarsclick.com/ca/aperitiu-amb-humor_a_270.html
“Re-Viu el Centre Històric” Concert amb Celobert
Celobert és un grup creat a Barcelona aquest 2023. Actualment està girant oferint un directe de versions acústiques que es mou des del soul, el funk fins a la cançó d’autor mediterrània. Malgrat el grup està preparant el seu primer treball discogràfic per ser interpretat en format banda, els seus membres no han volgut deixar […]
Espectacle de dansa “Entre vins”
Entre vins és una càpsula de dansa de petit format en la que el protagonista és el vi i les complicitats que es poden teixir al seu entorn. Dues copes, una ampolla i dues ballarines. Un llenguatge universal que tant li fa quin sigui l’idioma de qui el mira. En el marc de la Fira del Codony tindrà lloc aquest […]
Aperitiu musical a la finca d’El Vinyer
Concert del cantautor Guillem Roma i tast de vins del celler El Vinyer amb productes de Badia Xarcuters. Guillem Roma (Manlleu, 1974) s’ha consolidat com un dels artistes més original del moment, gràcies a la seva música fresca i sincera que fuig d’etiquetes i tendències. Una carrera amb quatre discos, un EP i centenars de […]
Novembre
Sopar inèdit al Molí de l’oli de la Pobla de Segur
Us proposem un sopar molt especial on els olis nous seran el fil conductor. L’experiència gastronòmica consistirà en un menú degustació de 7 plats maridats amb cerveses, vins i licors de la comarca i que serà elaborat per diversos cuiners membres de l’Associació APAT Pallars. Preu: 55 euros. Places limitades. Lloc: Molí de l’oli de […]
Cuinatast amb productes del Pallars a càrrec de Llorenç Aguilar
El cuinatast és un espai d’aprenentatge i gaudi de la cuina. Els cuiners conduiran la sessió on es treballaran receptes amb productes de proximitat que els assistents tastaran al finalitzar. La durada prevista de l’activitat és de 4 hores. Aquesta sessió la conduirà Llorenç Aguilar, propietari i cuiner del Cafè d’Espanya (Tremp). Preu: 18 euros, […]
11a Jornada de Vins del Pirineu
Estem treballant en el programa d’actes. Més informació a www.alteugust.com
Caminada de Salàs a Rivert i esmorzar de pastor
Sortida des de l’alberg de Salàs (Carrer Raval Capdevila). Caminada d’uns 6 km amb 300 de desnivell, amb el Gerard de Casa Ricou. Cal portar roba i calçat aptes per caminar i aigua . I un cop a Rivert, esmorzar a base de corder a la brasa a l’Aula de Natura de l’Hort del capellà. […]